Agjent/e i/e shitjes për Prizren
  • //
Skaduar
FORCH
Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

FABIS Sh.P.K. me seli në Fushë Kosovë si përfaqësues i kompanisë Gjermane FÖRCH, të materialeve teknike dhe veglave të punës, ne vazhden e zgjërimit të rrjetit të shitjes dhe shtimit të kapaciteteve, shpallë konkurs për:

Agjent/e i/e shitjes për Prizren (1)

Ftohen kanditatët që i plotësojnë kriteret e shënuara më poshtë, që të aplikojnë në info@fabis.biz duke dërguar CV-të e tyre së bashku me të gjithë dokumentacionin përcjellës që mendojnë se shkon në favor të tyre.

  • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
  • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
  • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore

Agjentët do të paisen me veturë pune adekuate, trajnim profesional, mjetet e punës si dhe pagë mujore bazë dhe komisionin nga shitjet direkte.

Konkursi mbetet i hapur deri më 20.03.2023. Të gjitha aplikacionet e pranuara do të shqyrtohen dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Për tu informuar më tepër për gamen e produkteve të kompanisë FÖRCH, mund ta vizitoni web faqen e kompanisë www.foerch.de.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5371
143
1299
4863