KËRKESË PËR OFERTË PUBLIKE
0 ditë
Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

KËRKESË PËR OFERTË PUBLIKE

Organizata – Voice of Roma Ashkali, and Egyptians me seli në Prishtinë fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre sipas numrit të referncës:

  1. AD-01/2023 Ofertues për furnizim me produkte higjienike, shujta, rostiçeri dhe pije;
  2. AD-02/2023 Shërbime të videove, fotografisë,dizajn dhe printim;
  3. AD-03/2023 Shërbime hotelerie;
  4. AD-04/2023 Shërbime të transportit;

Të interesuarit mund të shkarkojnë Kërkesat për ofertë në vegëzat më poshtë:

  1. AD-01/2023
  2. AD-02/2023
  3. AD-03/2023
  4. AD-04/2023

Ofertat duhen të dërgohen në pliko të mbyllur në adresën e cekur më poshtë deri më: 21 Mars 2023 në ora 16:00

Rr. "Ali Pashë Tepelena" Lagja (Aktash) Prishtinë

INFORMACIONI:

e-mail adresës: info@vorae.org , www.vorae.org ose dhe përmes numrit të telefonit:

049 714 208

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190