Punëtorë (2), Shofer me kategori C (2), Shitës Ambulantiv (1), Merchinadiser (1), Menaxher/e - Gastronomi (1)
Skaduar
ARBERIA SHPK
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

ARBERIA SHPK

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL

K O N K U R S

1) Punëtorë (2 POZITA) (ne sektorine prodhimit ne fabrike )

2) Shofer me kategori C ( 2 POZITA) (për shpërndarje të mallit me kamion në teren)

3) Shitës Ambulantiv (1 Pozitë) (për per shpërndarje të mallit me kombi në markete) (kategoria B )

4) Merchinadiser (1 Pozitë) (për palim te mallit në markete ne rajonin e Prishtines)

5) Menaxher/e - Gastronomi (1 Pozitë) (për shitjen e ujit ne kafiteri dhe restauranta)

Te interesuarit mund të aplikojnë per keto pozita personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: punsohu.arberia@hotmail.com

Vërejtje: CV duhet te jete me foto

Konkursi është i hapur nga data 04.03.2023 deri 20.03.2023

Kontakt:+383 44-739-333

email : punsohu.arberia@hotmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190