Asistent/e të shitjes - Avior Mall
9 ditë
Sport Vision Kosova
Fushë Kosovë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Sport Vision është lider në shitjen e koleksioneve sportive në tregun e Ballkanit. Në gamën e tij të gjerë ofron shumë brende të njohura dhe gjen shtrirje në vende të ndryshme!

Për dyqanin tonë në Avior Mall, Fushë Kosovë ne po kërkojmë:

 • Asistent/e të shitjes

Përgjegjësitë:

 • Shërbimi ndaj klientit
 • Kujdesi ndaj përvojës së klientit
 • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
 • Kujdesi ndaj ekzpozimit të koleksioneve
 • Arritja e qëllimeve në shitje

Kualifikimet:

 • Së paku diploma e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@sportvision-ks.com duke shkruar pozitën dhe qytetin (e domosdoshme) për të cilin aplikoni deri me datë 30 Mars 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190