KËRKESË PËR OFERTË Organizata – Voice of Roma Ashkali, and Egyptians me seli në Prishtinë fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për: Blerjen e veturës
Skaduar
Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Përshkrimi

KËRKESË PËR OFERTË

Organizata – Voice of Roma Ashkali, and Egyptians me seli në Prishtinë fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:

Blerjen e veturës

Të interesuarit mund të shkarkojnë Kërkesën për ofertë në vegëzën më poshtë:

Numri i referencës AD-01/2023: (linku i TOR-it)

Ofertat duhen të dërgohen në pliko të mbyllur në adresën e cekur më poshtë deri më:

22 Mars 2023 në ora 16:00

Rr. "Ali Pashë Tepelena"Lagja (Aktash) Prishtinë

INFORMACIONI:

e-mail adresës: [email protected], www.vorae.org ose dhe përmes numrit të telefonit:

049/ 71 42 08

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134