Punëtore (2)
16 ditë
Pastrim Kimik "Lonii"
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Pastrimi Kimik Lonii në Prishtinë, kërkon

  • Punëtore, për dy pozita

Të interesuarat mund të lajmërohen në lokal që gjendet në Emshir (Banesat e Arabve) ose për më shumë informata të na kontaktojnë në numrin e telefonit 044 358 957

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190