Laminues, Përgjegjës për paketim, Punëtor prodhimi
17 ditë
KOSOVAZO L.L.C
Prizren
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Konkurs pune

Ne jemi një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Për fabrikën tonë në Prizren ne po kërkojmë:

Laminues

  • Specialist me njohuri dhe përvojë profesionale në fushën e laminimit me fibra të qelqit (polyester dhe materialet e tjera të lëngshme si epox, acryl),
  • Kërkohet të ketë tipare organizative,
  • Njohuritë për prodhimin e kallëpeve do ishin të dobishme, por nuk janë parakusht.

Përgjegjës për paketim

  • Përgjegjës për paketimin, magazinimin dhe transportin e mallrave tona të prodhuara,
  • Përvoja profesionale nga logjistika, industria e transportit do ishin të dëshirueshme,
  • Kërkohet aftësi për PC (ERP ose Exel).

Punëtor prodhimi

  • Për detyra të ndryshme në prodhimin e vazove,
  • Mundësi e mirë që të mësohet rreth prodhimit të vazove.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e suksesit me mundësi të mira karriere, trajnime të mëtejshme dhe përfitime të mira sociale, atëherë aplikoni për t’u bashkuar me ne.

Ju lutemi dërgoni dokumentet informative të aplikimit (CV) në email adresën hr@kosovazo.com, ose kontaktoni përmes viber/whatsapp në numrin +38349302878.

Ne gjithashtu u japim një shans atyre që dëshirojnë ta zhvillojnë karrierën dhe aplikantëve pa njohuri të specializuara dhe pa përvoja profesionale.

Motivimi, gatishmëria për të mësuar dhe pasioni janë prioritetet tona kryesore.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190