Operatorë Gjermanisht Smart working në Tiranë
Skaduar
BELLISTER CALL ALBANIA
Prishtinë
Call Center
Përshkrimi

Bellister call, kerkojme operatore smart working ne Tirane per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT.

KERKOJME OPERATORE QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE

RROGA+ BONUSE mbi 1000 EURO.

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

  • Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
  • Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
  • Disponibilitet ne orar 6 ore.

Ofrojme:

  • Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
  • Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
  • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: [email protected]

Tel. +355682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale", Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014

Per "Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune" e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134