Operator i Makinerisë, Operator i Kranit, Shofer Kamioni (Kategoria CE)
11 ditë
Terrastone Kosova
Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Fabrika e Mermerit dhe Granitit Terrastone Kosova shpall konkurs për 3 Pozita të punës:

  • Operator i Makinerisë
  • Operator i Kranit
  • Shofer Kamioni (Kategoria CE)

(Milloshevë, Obiliq)

Afati për aplikim deri më: 01.04.2023

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në 045 810 777

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190