Asistent Dispetcher për Transport, Asistent Zone Lider
  • Jo Publik
Skaduar
Viva Fresh Store
Lipjan
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Dergo CV ose Aplikacionin ne recruiting@vivafresh-rks.com ose ne piken e Viva Fresh Store ne Lipjan.

Ose apliko ketu: www.vivafresh-rks.com/aplikimet/aplikimi-i-pergjithshem/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190