Pranues Malli, Sektorist
10 ditë
QTA
Klinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Arjeta Group për njësit e saj QTA – Klinë shpallë konkurs për vende të lira :

 • 1 – Pranues Malli
 • 1 – Sektorist

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Pranues Malli

Lokacioni i Punës, QTA Njësia Klinë

 • Mbanë përgjegjësi për pranimin e mallit në bazë të fletëporosisë dhe leximit me hendell,
 • Bënë kontrollimin e faturës hyrëse në përputhje më sasinë dhe çmimet e programit,
 • Organizon palimin dhe renditjen e mallit në depo.
 • Bënë organizimin e bartjes së mallit nga depoja në market, në bashkëpunim me kolegët tjerë,
 • Kontrollon dhe evidenton mallin e dëmtuar dhe të skaduar,
 • Koordinohet me furnitorin për planifikimin dhe pranimin e mallit,
 • Ushtron kontrollin dhe kujdeset për hedhjen e mbeturinave,

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
 • Përkushtim dhe etik në punë.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Sektorist

Lokacioni i Punës, QTA Njësia Klinë

 • Asiston konsumatorët gjatë blerjes, me kujdes përkushtim të madh,
 • Është përgjegjës për palimin e mallit dhe përcjelljen e afateve të skadencës për mallrat përkatëse,
 • Bashkëpunon dhe raporton në mënyrë të vazhdueshme me kolegun e tij/saj të punës në lidhje me procesin e punës.
 • Kujdeset për renditjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha produkteve në Market.

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm.
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
 • Përkushtim dhe etik në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike ( e-mail ) hr@arjeta.eu , ose drejtpërdrejt duke plotësuar aplikacionin në Njësinë tonë në Klinë.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen për intervistim

Konkursi do të jetë i hapur nga data 10 Mars 2023 deri më 31 Mars 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190