Request for Quotation – Long Term Agreement for Printing Services
  • +383 (0) 38 410 243
6 ditë
UNICEF in Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

About

We kindly request you to submit your quotation for a Long Term Agreement regarding Printing Services as detailed on the Terms of Reference. When preparing your quotation, refer to the details provided on Annex 1. Terms or Reference and Annex 2. Financial Template.

Quotations must be submitted in hard copy form via closed envelope by 27.03.2023 latest 15:00 to the address below:

United Nations Children’s Fund (UNICEF)

Ramiz Sadiku Building, Ukshin Hoti Street, nr.120, entrance C3/2a

It shall remain your responsibility to ensure that your quotation will reach UNICEF before the deadline. Quotations that are received by UNICEF after the deadline indicated above, for whatever reason, shall not be considered for evaluation.

Files available for download

Annex 1 - Terms of reference - LTA Printing (PDF, 217 KB)

Annex 2 - Financial Template (PDF, 238 KB)

For further information, please visit: Request for Quotation – Long Term Agreement for Printing Services | UNICEF Kosovo Programme

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190