Agjent/Shitës
24 ditë
MEDPLUS
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Depo Farmacuetike Medplus Shpk. me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për pozitën:

Agjent/Shitës

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Orar i plotë (5 ditë punë, 2 ditë pushim)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kryen vizitat e rregullta javore tek barnatoret dhe Spitalet
  • Përpilon dhe dërgon raportet e rregullta javore tek menaxhmenti i kompanisë.
  • Kompania ofron zhvillim në karrierë, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Kriteret:

  • Së paku 2 vite përvojë pune në prezentimin dhe shitjen e produkteve farmaceutike.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Patent Shoferi Kategoria B.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të në medplusks@gmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190