AGRONOM/E (2)
Skaduar
AGROMARKET KS
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

DISTRIBUTORI, IMPORTUESI DHE PËRFAQESUESI I PROGRAMIT GARDEN, PREPARATEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE,FARËRAVE

„AGROMARKET KS“

SHPALL KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE:

DY (2) AGRONOM/E

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat:

 • Prezantimi i produkteve (pesticideve, farërave, plehërave etj.),
 • Shitja e produkteve dhe ofrimi i këshillave profesionale për klientët,
 • Vizita e bleresve dhe përcjellja e tregut të produkteve,
 • Pranimi i porosive nga blerësit,
 • Porosia e mallit nga furnitorët sipas kërkesës së blerësve,

Kushtet:

 • Fakulteti i Bujqësisë ose Master, drejtimi Agrobiznes ose Mbrojtje të Bimëve ,
 • Përvoja e punës në detyrat profesionale ose komerciale,
 • Të posedoj aftësi komunikuese dhe negociuese,
 • Ti përshtatet punës ekipore dhe të jetë i pavarur në punë,
 • Të ketë njohuri për ecuritë në tregun e Kosovës,
 • Të posedoj patentë shoferin minimum kategoria B,
 • Të njohë minimum dy gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës (shqipe, sërbe ose angleze).

Kërkesën dhe CV-në e përvojës së punës e dërgoni në e-mail: [email protected] ose në adresën „Agromarket KS“, Magjistralja Prishtinë - Shkup km.6, 10500 Llapllasellë-Graqanicë (objekti afër pompës „Rama Petrol“) me mbishkrimin *Për Konkurs*

Konkursi është i hapur 10 ditë nga dita e publikimit .

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë të përzgjedhjes.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134