Teknik/e e Farmacisë
26 ditë
NIKA PHARM SH.P.K.
Prishtinë
Te tjera
Full Time
Përshkrimi

Barnatorja Nika Pharm me seli në Prishtinë (lagjja Dardania) kërkon bashkpunëtorë të rinj, me c'rast shpall:

K O N K U R S - Teknik/e e Farmacisë

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte:

  1. Të ketë të perfunduar shkollën e mesme të mjekësisë drejtimi Farmaci
  2. Të ketë pervojë pune në barnatore
  3. Të jetë komunikativ/e

Kandidatët të interesuar duhet të dorëzojnë CV e tyre ne emailin info@nikapharm.com

Numri kontaktues: 049830888

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190