Zv. Menaxher/e, Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e
  • -
Skaduar
Viva Fresh Store
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Per te aplikuar dergo CV ose Aplikacionin ne [email protected]

Ne piken me te afert te Viva Fresh Store ne Prishtine apo ne linkun e meposhtem: https://bit.ly/vfsprishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675