Travel Guide Antalya (3), Travel Guide Bodrum (1), Agjent/e i/e shitjes dhe rezervimeve për Prishtinë (1)
Skaduar
Globus Travel Kosova
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Globus Travel është tour operator me bazë në Shqipëri dhe degët Kosovë dhe New York ,ofron shërbime avio (bileta dhe turizëm).

 • bileta ajrore në destinacione të ndryshme përreth botës,
 • shërbime turistike si rezervim hoteli, etj.
 • paketa të personalizuara turizmi, duke përfshirë vizita në vende të ndryshme
 • paketa për pushime me familjen dhe paketa për pushime të veçanta
 • ambient komod për të punësuarit
 • bashkëpunim dhe kreativitet në punë

Konkurs për punë:

Globus Travel Operator në Kosovë shpallë të lira këto pozita:

 • Travel Guide Antalya - 3 pozita të lira (Vendi i punës: Antalya ,Turkey)
 • Travel Guide Bodrum - 1 pozitë e lirë (Vendi i punës: Bodrum ,Turkey)

Kohëzgjatja: Qershor-Shtator

Kushtet e punës;

 • Të jenë të gatshëm dhe të aftë të shoqërojnë turistët nga aeroporti në resort dhe ansjelltas, dhe për çfarëdo asistence tjetër gjatë akomodimit të klientëve,
 • Obligative njohja e gjuhës Angleze (njohja e gjuhës turke përparësi),
 • Patentë shoferi kategoria B.

Të gjithë të interesuarit/at për explorim të këtyre destinacioneve me qëllim dhe shoqërimit e kujdesit ndaj klientëve tanë ju inkurajojmë të dërgoni CV-në në: [email protected]

Ju mirëpesim për aplikim deri më: 05.04.2023

---------------------------------

Agjent/e i/e shitjes dhe rezervimeve

Vendi: Prishtinë

Kualitetet e kërkuara:

 • Integriteti dhe
 • Vullneti për punë

Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]

Ju mirëpesim për aplikim deri më: 05.04.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730