Depoist/Shofer
Skaduar
My Toys
Pejë
Logjistike
Përshkrimi

Kompania e lodrave më atraktive në vend, My Toys, kërkon staf entuziast për pozitën e kombinuar depoist/shofer.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitja e mallit në depo në bazë fletëporosive ditore, sipas nevojës.
  • Organizimi dhe mirëmbajtja e depos.
  • Dërgesa të mallit tek blerësit tanë ekskluziv, sipas nevojës.
  • Bashkëpunim i ngushtë me mbikqyrësin dhe antarët tjerë të ekipës, për realizimin e objektivave komerciale.
  • Fleksibilitet të arsyeshëm në punë.

Kualifikimet:

  • Vullnet dhe entuziazëm për punë.
  • Shkolla e mesme.
  • Aftësi komunikuese dhe organizative.
  • Preferohet përvojë paraprake në logjistikë dhe terren.
  • Patentë shoferi.

Ofrojmë kushte atraktive pune.

Për të aplikuar, na dërgoni një CV në email adresën tonë: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637