Shofer/e (5)
Skaduar
EL TAXI
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

EL TAXI - KONKURS PUNE

Taxi më i ri në Prishtinë!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë ELEKTRIK!

EL TAXI është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.

Shofer/e (5 Vende)

Ju duhet të keni:

  • Patent shofer (valid) të kategorisë B;
  • Përvojë paraprake në vozitje (së paku 2 vite) – preferohet përvoja paraprake në bartjen e pasagjerëve;
  • Aftësi për të menaxhuar vozitjen dhe pritjet e gjata në komunikacion;
  • Aftësi për të gjetur rrugë alternative që klienti të mbërrij në kohë në destinacionin e tij;
  • Disponueshmëri për të punuar me orar fleksibil;
  • Njohuri shumë të mira të lagjeve dhe rrugëve të Prishtinës;
  • Mosha e preferuar (25 – 55) vite.

Ne ju ofrojmë:

  • Kontratë afatgjate;
  • Orar fleksibil;
  • Pagë konkurruese dhe bonuse mbi mesatare.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në: +383 49 888 553

Shofer-e Portal-Pune Vende-pune-ne-Prishtine Shpallje-Pune Oferta-Pune EL-TAXI

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730