Latues / Tesar (10), Armirues (4), Punëtor fizik (15)
  • /
Skaduar
QËNDRESA Sh.p.k.
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania “Qëndresa” Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitat e më poshtme:

Pozitat:

  • Latues ( tesar ) / 10 vende te lira.
  • Armirues / 4 vende te lira
  • Punëtor fizik / 15 vende të lira .

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 43 824 077.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786