Prezantues/e mjekësor/e
Skaduar
NIKA PHARM SH.P.K.
Gjakovë Prizren
Mjekesi
Përshkrimi

Kompania “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpall:
KONKURS


Për Prezantues/e mjekësor/e
Për rajonin e Prizrenit dhe Gjakoves

Përgjegjësitë:

 • Të prezantojë produktet e përfaqësive që ne posedojmë, tek profesionistët përkatës
  shëndetësorë;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte kur kërkohet nga hierarkia;

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji, Mjekesi e përgjithshme, Infermieri,
  Mami, Biokimi Laboratorike, Fizioterapi; Fakultete ku i përfshirë në kurrikulë është
  marketingu dhe shitja.
 • Kandidatet me përvojë pune si Prezantues/e mjekësor/e, kanë përparësi;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:
[email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7098
151
1554
6637