Shitëse në sektor (4)
Skaduar
Kuvilab
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kuvilab, në Prishtinë, shpall konkurs për:

Shitëse në sektor (4 Pozita).

Përshkrim i detyrave të punës:

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore,
  • Mirëpritja e konsumatorëve,
  • Përgjigje të ankesave/kërkesave të konsumatorëve,
  • Mban dyçanin të pastër,
  • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë.

Aftësitë e nevojshme:

  • Të jetë e shoqërueshme dhe të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim,
  • Të jetë e gatshme të punoj në ekip.

Të interesuarat të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +38344-433-000.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786