Agjent/e të shitjes (2)
 • 044 952 900
Skaduar
ComNet
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Agjent/e të shitjes (2)

Detyrat e Punes:

 • Të promovojë produktet e kompanisë në ne dyqan,
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me klientet,
 • Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën është përgjegjës,
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve.

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Së paku diplomë të shkollës së mesme,
 • Eksperienca të mëparshme në këtë fushë dhe referencat përbëjnë avantazh,
 • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe bindëse,
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup,
 • Patent shofer për kategorinë B.

Ofrojme:

 • Kushte te mira te punes,
 • Page simbas marreveshjes dhe simbas ligjeve ne fuqi.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e e-mailit: [email protected]

Nr kontaktit: +383 44 952 900

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730