Kamarier/e, Ndihmës/e kuzhine
  • +383 49 886 292
Skaduar
Babaghanoush
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Babaghanoush në Prishtinë, shpall konkurs për këtë vend pune:

  • Kamarier/e,
  • Ndihmës/e kuzhine.

Përvoja e punës nuk është e domosdoshme.

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 49 86 44 46 (whatsapp dhe viber) apo të vijnë direkt në restaurant.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730