Shitëse (5)
 • 044 174 240
Skaduar
Bizhuteria Noli
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Bizhuteria Noli, me rastin e rritjes së stafit, shpall konkurs për pozitën:

Shitëse (5 Pozita).

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore,
 • Mirëpritja e konsumatorëve,
 • Përgjigjje të ankesave/kërkesave të konsumatorëve,
 • Mban dyçanin të pastër,
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë.
 • Vendosjen e produkteve në rafte.

Kërkohet:

 • Të jetë e shoqërueshme dhe të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim,
 • Të jetë e gatshme të punoj në ekip,
 • Të jetë banore nga qytetet Prishtinë, Fushë Kosove, ose nga rrethina e ketyre qyteteve.

Ofrojmë:

 • Pagë dhe kushte pune të kënaqëshme.

Orari i punës:
07:00 - 16:00.

Të interesuarat mund të na kontaktojnë përmes informatave të mëposhtme:

Email: [email protected]
Tel: +383 44 174 240.

Adresa:
Tregu me shumicë, Klan Kosova, Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6784