Punëtorë në Fabrikë, Mjeshtër në përpunim të mishit
  • -
Skaduar
Leoni Group Corporation
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Leoni Group Corporation, shpallë konkurs për:

  • Punëtorë në Fabrikë
  • Mjeshtër në përpunim të mishit

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në subjekt e cekeni edhe pozitën për të cilën aplikoni, e-mail: [email protected]

Për informata kontakt tel: 045 555 038

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624