Mjeke/ë, Menagjment/ Administrator, Teknikë Laboratori, Information Desk
  • /
Skaduar
Labor Dr.Limbach Heidelberg Deutschland
Prishtinë
Menaxhment Te tjera
Përshkrimi

HAPEN APLIKIME PËR VENDE PUNE

Limbach Gruppe SE është rrjet i laboratorëve mjekësorë në Gjermani. Historia e tij filloi në vitin 1979 me laboratorin e parë në Heidelberg, Gjermani, i cili u themelua nga doktori i shkencave mjekësore Dr. Hans Jakob Limbach. Sot, pas bashkimit të shumë laboratorëve të pavarur, Limbach Gruppe SE është rrjeti më i madh i laboratorëve në Evropë.

Pjesë e këtij rrjeti, është edhe Laboratori mjekësor posa i hapur Labor Dr.Limbach Heidelberg Deutschland në Kompleksin RIERA, Hyrja Z8, Kati P, Ap. 4, në Lagjen Kalabri në Prishtinë. Për këtë qëllim, pranon aplikime për vendet e punës si më poshtë:

Mjeke/ë

Menagjment/ Administrator

Teknikë Laboratori

Information Desk

Kriteret për aplikim të kandidatëve:

  • Të zotërojë Licencën e profesionit përkatës.
  • Eksperiencë pune në këtë profesion.
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze, optimale edhe të gjuhës gjermane.
  • Të ketë njohuri të mira në programet kompjuterike.

Ne ofrojmë eksperiencë gjermane, asistencë gjermane, standarde gjermane të kushteve të punës, si dhe trajnime në Gjermani. Për më shumë informacion vizitoni web-faqet si më poshtë:

https://www.labor-limbach-ks.com
https://www.labor-limbach.de

Adresa: Kompleksin RIERA, Hyrja Z8, Kati P, Ap. 4, në Lagjen Kalabri në Prishtinë

Të gjithë personat e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e e-mailit:
[email protected]

Aplikimet pranohen deri me 10.12.2023

Faleminderit

Stafi Laboratorit

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730