Merchendaiser
  • +38345321271
Skaduar
Agrokor
Prishtinë
Menaxhment
Përshkrimi

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpall;

Konkurs për vendpune per këtë pozitë:

-Merchendaiser-1 vend i lire

Orari i plote.

Numri kontaktues tel-viber:+38345321271

Të paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj, rrugës për Obiliq ose;

CV, dokumentet tjera dhe fotot të dërgohen ne emailin: [email protected]

Kualifikimi per vendin e punës,

  • Përvoja punes se paku 1 vite obligative,
  • Kandidatet duhet te posedojn patent shofer te kategorise B.

1. Merchendaiser-Përshkrimi i punes

  • Viziton pikat shitese
  • Pergjegjes per mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve neper rafte dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
  • Ben liferimin, vendosjen dhe regullimin e produkteve ne pika
  • Ben kontrollimin dhe menaxhimin e afateve te produkteve
  • Raporton ne baza ditore,etj.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730