Sigurim dhe mirëmbajtës objekti
 • +383 45 810 380
Skaduar
Elnor Sh.p.k
Prishtinë
Mirëmbajtje Sigurim Fizik
Përshkrimi

‘’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimin e produkteve nga druri shpall konkurs për:

 • Sigurim dhe mirëmbajtës objekti

Përshkrimi i punës:

 • Është përgjegjës për sigurinë e objekteve dhe të mirave materiale brenda tyre.
 • Bënë mbikëqyrjen e hapësirave të jashtme dhe të brendshme në mënyrë të vazhdueshme.
 • Mbikqyrë hyrjen dhe lëvizjen e personave të paautorizar.
 • Rrespekton të gjitha standardet e shërbimit dhe operimit.
 • Kujdeset për sigurinë dhe mirëqenien e të gjithë përsonelit, vizitorëve dhe ambientit.
 • Përgjigjet në situate emergjente për të ofruar ndihmen e nëvojshme për punonjësit dhe klientet.

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë aftësi komunikuese.
 • Gadishmëri për të kryer punën që i ngarkohet.
 • Përvojë pune paraprake në sigurimin fizik të objekteve dhe gjësendeve.
 • Të jetë person bashkëpunues dhe kolegial.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected] apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730