Punëtor në Logjistik
  • 049-631-638
13 ditë
Mama Mantia
Prishtinë
Logjistike
Përshkrimi

Mama Mantia (Prishtine) shpall konkurs për pozitën:

Punëtor në Logjistik

Kushtet:

  • Të ketë përvojë pune në këtë sektor,
  • Do te mirren parasysh vetëm kandidatet që kanë përvojë në këtë sektor.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] po ashtu, mund të kontaktojnë edhe në nr. e telefonit: +383 49 631 638

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5827
101
1356
5623