Punëtor në autolarje
 • +383 (0) 38/733- 377
Skaduar
Kosmonte Foods Sh.P.K
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Pozita: Punëtor në autolarje

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën larjen dhe pastrimin e automjevete të kompanisë nga brenda dhe jashte;
 • Kujdest që të ndjek udhëzimet për pastrim;
 • Respekton orarin e caktuar për pastrim të secilit automjet;
 • Paraqet demtimet e dukshme tek mbikëqyrësi;
 • Drejton automjetet sipas nevojës;
 • Mban evidencën për punën e kryer;

Kualifikimet e kërkuara

 • Diplomë të shkolles së mesme;
 • Së paku 3 muaj përvojë pune;
 • Menaxhues i mirë të kohës dhe planifikimit;
 • Të posedoj patentë shofer të kategorisë B;

Të gjithë kandidatët e interesuar, të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre së bashku me dokumentet përcjellëse, në e-mail adresën: [email protected]

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 30/11/2023.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730