Zv. Menaxher/e (1), Sektoriste (5), Arkatare (5), Recepsioniste (1)
Skaduar
Emona Center
Ferizaj
Arkë Menaxhment Recepsion Te tjera
Përshkrimi

Data e publikimit: 16.11.2023

KONKURS PUNE

POZITA:

1. Zv. Menaxher/e (1 Pozite)

2.Sektoriste ( 5 Pozita)

3.Arkatare (5 Pozita)

4.Recepcioniste (1 Pozite)

LOKACIONI : rr. “Sali Çeku Reçakut” Ferizaj; mbrapa stacionit policor.

Dokumentet e kërkuara:

♦ Formulari për aplikim;

♦ CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në adresën e cekur më lartë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 16.11.2023 deri më 30.11.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730