Kategori Menaxher/e
 • +38338766866
Skaduar
Neptun
Prishtinë
Menaxhment
Përshkrimi

Neptun Kosova shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Qëllimi i Pozicionit: Fokusi kryesor i një Menaxheri/e është tu ofrojë klientëve një shërbim të jashtëzakonshëm dhe nje eksperiencë pozitive në blerje.

Pozicioni: Kategori Menaxher/e

Departmenti: Komercial

Vendodhja: Prishtinë

Jeni energjikë dhe të apasionuar pas teknologjisë?

Jeni një person me pasion, dashamirësi dhe buzëqeshje?

A ju pëlqen të komunikoni me njerëzit e tjerë?

A ju pëlqen të punoni në një mjedis modern dhe miqësor?

Dëshironi të punoni në një kompani dinamike me mundësi trajnimi dhe zhvillimi të vazhdueshëm?

Atëherë ju jeni ai / ajo që NEPTUN po kërkon!

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njeh mirë gamën e produkteve dhe specifikimet e tyre.
 • Kryen porositë për produkte tek furnitorë
 • Ndjek statusin e porosisë në sistemin e furnitorit përkatë
 • Njeh përmbajtjen e kontratave të shitjes me furnitorët e produkteve që
 • Ndjek në mënyrë aktive shitjen e produkteve në të gjitha kanalet e shitjes së kompanisë.
 • Negocion me firmat korresponduese (furnitorë) mbi çmime speciale, çmime promocion, etj.
 • Të zbatoj Targetin e caktuar të Shitjeve, nivelit të stokut të duhur sipas buxhetit.
 • Të kujdesët e mban përgjegjësi për artikujt me moshe të vjetër në
 • Të krijojë planë marketing dukezbatuar strategji marketingu për linjën e caktuar të produkteve, për maketet dhe segmentet e tregut të reja dhe ekzistuese
 • Të bej kërkim tregu duke identifikuar nevojat e tregut.
 • Të kryej trajnimet e ndryshme në kuadër të linjës së produkteve qe ka në

Kërkesat:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë.
 • Preferohet së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante.
 • Të jetë metodik, fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve.
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter (paketën MS Office).
 • Njohje shume e mire e Gjuhës Angleze.
 • Shkathtësi ndërpersonale si: i/e orientuar në detaje, vetë motivuar, dhe komunikativ
 • Shkathtësi të menaxhimit të stresit gjatë punës nën presion

NEPTUN ju ofron:

 • Trajnim i vazhdueshëm
 • Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
 • Ambjent i shkëlqyer pune në zyra moderne
 • Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës. Për këtë pozicion ofrohen pagë konkuruese dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor.

Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike [email protected] , ose duke plotesuar formen e aplikimit online ne linkun me poshtë:

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit: Nr. 06/L-082 te vendosur nga Kuvendi i Republikes se Kosoves me dt:30.01.2019 “LIGJ PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”

Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6’000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Aplikoni

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730