Kamarier (2), Banakier/e (2), Ndihmes/ e kuzhinjer/e (2)
Skaduar
Spahia Petrol
Obiliq
Gastronomi
Përshkrimi

Spahiu Petrol Mazgit, shpall Konkurs per keto pozita:

Kamarier 2 pozita
Banakier/e 2 pozita
Ndihmes/ e kuzhinjer/e 2 pozita

Te interesuartit te dergojne CV permes email ne [email protected] , ne numer telefoni 048 521 523 ose te pareaqiten ne piken shitese Spahiu Petrol Mazgit magj. Prishtine - Mitrovice km 7, cdo dite pune prej 08:00-15:00

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7334
180
1576
6730