Asistent/e i/e Shitjes / Arkatar, Depoist/e
  • /
Skaduar
A&M Clothes
Çagllavicë Ferizaj Fushë Kosovë Mitrovicë Pejë Prishtinë Prizren
Depo Shitje
Përshkrimi

Të interesuarit të aplikojnë përmes linkut: bit.ly/3CMCRaB

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134