Shitëse
  • /
Skaduar
Feminine Shoes & Bags
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Feminine Shoes & Bags, për dyqanin në Rrugen B, Prishtine, i cili mirret me shitjen e Kepucave dhe Çantave per femra, po kërkon të punësojë:

  • Shitëse

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkurruese,
  • Orar shumë të përshtatshëm dhe respektim i kodit të punës,
  • Ambient cilësor pune & ekip shumë bashkëpunues,

Kërkesat e përgjithshme:

  • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje,
  • Duhet të jeni teorganizuar,
  • Fleksibile dhe e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
  • Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania.

Ju lutem na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049377773.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134