SHITËS AMBULANTIV (4)
Skaduar
Kuvilab
Mitrovicë Podujevë Prishtinë Vushtrri
Shitje
Përshkrimi

Konkurs publik

Pozita: SHITËS AMBULANTIV (4)

Tereni: Podujevë, Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për e mallit të programit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga menaxheri;
 • Mban evidencë financiare ditore për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në terren;
 • Bën përgatitjet para daljes në terren, vendos qëllime SMART për secilën vizitë dhe përcakton prioritetet gjatë vizitave;
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (rout planit të cilin e merr nga mbikëqyrësi).
 • Është i obliguar të kryej pesë hapat e shitjes
  1) prezantimin,
  2) kontrollin e stokut (sasinë, kushtet e përgjithshme, afatin e mallit;
  3) prezantimin e shitjes (analizën e nevojave, shitjen e benefiteve, tejkalon pengesat, bën mbylljen),
  4) merchandasing (pozicionimin e mallit, hapësirë dhe dukshmëri maksimale,
  5) raportimin,
 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri;
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues;
 • Kujdeset për respektimin reciprok të kontratës për shërbimin;


Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, diploma universitare është përparësi;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të jenë të pajisur me minimum patentë shofer të kategorive B;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës; Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion
 • Ambicioz
 • I besueshëm

Kandidatët e interesuar pwr poziten Shites Ambulantiv mund të dërgojnë CV-në [email protected] , ose në viber: +38344433000

Adresa: Bardhosh, Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6905
171
1521
6538