Assistent/e Administrativ/e - Faturim
 • /
Skaduar
ALM Group
Lipjan
Administrate Financa
Përshkrimi

Assistent/e Administrativ/e - Faturim

Përshkrimi i detyrave:

 • Pranon nga Udhëheqësi porositë nga klientët dhe përgatit faturat
 • Mirëmbanë faturat dhe dokumentet burimore në dosje dhe sigurohet se janë të plota,
 • Bënë evidentimin e shpenzimeve operative në sistem
 • Përgatitja e faturave vendore dhe faturat e eksportit
 • Rexhistron të gjitha faturat burimore vendore dhe import-export
 • Përfaqëson kompaninë tek institucionet apo palët relevante
 • Punë tjera përkitazi me pozitën sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kualifikimet:

 • Kandidatet duhet të kenë diplomë universitare në fushën relevante,
 • Minimum 2-vite përvojë punë në departamentin e financave
 • Aftësi të mira organizative dhe planifikuese,
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit.
 • Aftësi që të punojë nën presion të punës.
 • Patent shoferi kategoria “B”

- Dërgoni CV-në përmes emailit: [email protected]

- Lokacioni: Konjuh/Lipjan.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675