Mirëmbajtje (Pastrim)
  • +38345 498 505
Skaduar
Koral Dairy Sh.P.K
Fushë Kosovë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

Koral Dairy SHPK, shpall konkurs për:

Miremabtje (Pastrim) e veglave te punes në prodhim ( 1 pozite).

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma e Shkollës së mesme e preferuar.

CV, dokumentet tjera mund ta dërgoni në email adresen: [email protected] apo te paraqiten ne zyret tona ne Miradi e Ulet, Fushe Kosove

Telefon: +38345498505.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675