Kamariere (F), Shankiste (F)
  • 044274482.
Skaduar
Star Sun
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Star Sun, shpall konkurs per pozitat:

  • Kamariere (Femra),
  • Shankiste (Femra).

Te interesuarit/at te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 044238655.

Adresa: Qendra Tregtare, Bregu i Diellit Prishtine.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675