Shitës/e
  • 049-631-638
Skaduar
Mama Mantia
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Mama Mantia (Prishtine) shpallë konkurs për pozitën:

Shitës/e

Kushtet:

  • Të ketë përvojë pune në këtë sektor,
  • Do te mirren parasysh vetëm kandidatet qe kan pervoj ne kete sektor.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] po ashtu, mund të kontaktojnë edhe në nr. e telefonit: +383 49 631 638

Adresa: Rr,Bajram Kelmendi - Prishtinë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675