Kamarier/e (2), Ndihmes shankiste (1)
  • /
Skaduar
Sophie Caffe Kosove
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Sophie Caffe, shpall konkurs per:

Kamarier/e (2 pozita) dhe
Ndihmës shankiste (1 pozitë).

Lokacioni: Royal Mall, Prishtine.

Kriteret:

  • Të jetë i/e korrekt ne respektimin e rregullave te brendshme dhe bashkepunues/e;
  • Aftesi te mira komunikuese me klientë

Për te aplikuar ju lutemi te dergoni CV-në tuaj ose na shkeuani per interesim në e-mail adresen: [email protected]
ose duke kontaktuar numrin tonë te telefonit: 049/554900.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675