Stomatolog/e, Asistente Dentare
 • /
Skaduar
Max Dental & Aesthetics
Prishtinë
Mjekesi
Përshkrimi

Punëdhënie në Klinikën Tonë Dentare!

Kërkojmë Dentist dhe Asistent për të bashkëpunuar në klinikën tonë të rehatshme dhe miqësore në qytet.

Pozitat e Lira:
1. Dentist: Ne kërkojmë një dentist të kualifikuar dhe të përvojuar, i cili është i përkushtuar për kujdesin e pacientëve dhe ofron një shërbim cilësor.
2. Asistent Dentar: Kërkojmë një asistent të aftë dhe të përkushtuar, i cili do të ndihmojë në operacione dhe trajtime dentare dhe do të mbështesë stafin tonë.

Lokacioni: Prishtine, Ulpiana afer restaurant Symphony.

Detyrat dhe Përgjegjësitë per poziten Dentist:

 • Ekzaminimi dhe Diagnoza: Realizimi i ekzaminimeve të plotë dentare për pacientët për të identifikuar probleme të mundshme, si kariesi, sëmundje parodontale, dhe çdo problem tjetër dental.
 • Trajtimi i Kariesit: Fillimi i trajtimit të kariesit duke hequr pjesën e dëmtuar të dhëmbit dhe pastaj mbushja e saj me materiale të përshtatshme për riparimin e dhëmbit.
 • Endodoncia: Kryerja e trajtimit të kanalit radikular për të shpëtuar një dhëmb të dëmtuar nga infeksioni ose inflamacioni.
 • Estetika Dentare: Ofrimi i trajtimit estetik për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve, duke përfshirë plombimin estetik.
 • Kujdesi i Përgjithshëm Dentar: Ofrimi i kujdesit të përgjithshëm dentar, duke përfshirë pastrimin profesional të dhëmbëve, aplikimin e mbrojtjes së dhëmbëve, dhe dhënia e këshillave për higjienën orale.
 • Bashkëpunimi në ekip për të siguruar një ambient të rehatshëm dhe miqësor për pacientët.

 

Detyrat dhe Pergjegjesite per poziten Asistente Dentare:

 • Ndihma në përmbushjen e planeve të trajtimit të përgjithshëm dhe specifike të cilat janë të përcaktuara nga dentisti.
 • Përgatitja e mjeteve dhe materialeve të nevojshme për trajtimin dhe procedurat dentare.
 • Asistimi në kujdesin e pacientëve gjatë operacioneve dentare dhe trajtimeve të ndryshme duke ndihmuar në ndërtimin e atmosferës miqësore dhe të rehatshme.
 • Mbajtja e rregullave të higjienës dhe sigurisë në ambientin e punës, duke përfshirë pastërtinë e mjeteve dhe pajisjeve dentare dhe sterilizimin e tyre.
 • Mbajtja e evidences se pacienteve ne protokoll

Si të aplikoni:
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit: [email protected]

Faleminderit për interesin tuaj për të bashkëpunuar me klinikën tonë dentare!

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675