Mjeshtër për glet, Mjeshtër për knauf, Monter për knauf, Ndihmës për knauf
  • 048808838
Skaduar
Portal Pune
Prishtinë
Ndertimtari
Përshkrimi

Portal Pune për klient të saj në fushën e suvatimit, me seli në Prishtinë, shpall konkurs për plotësimin e këtyre vendeve të punës:

  • Mjeshtër për glet,
  • Mjeshtër për knauf që e njeh planin,
  • Monter për knauf,,
  • Ndihmës për knauf.

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Të bëjë suvatim, ngjyrosje në objektet të cilat janë në proces të ndërtimit;
  • Të punohen mure dhe tavane me pllaka gipsi (knauf);

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune në Knauf, Glet, Ngjyrosje;
  • Të ketë përvojë pune si mjeshtër dhe ndihmës mjeshtër;
  • Të ketë aftësi për të organizuar proceset e punës.

Na kontaktoni në këtë numër: +383 (45) 129 999.

Konkursi është i hapur deri më 17.05.2024.

Kushte të mira pune dhe pagë konkuruese.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675