Mjeshtër të Latimit (2), Punëtor për Armaturë (5), Punëtor fizik (5)
  • /
Skaduar
QËNDRESA Sh.p.k.
Prishtinë
Ndertimtari
Përshkrimi

Kompania “Qëndresa” Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitat e më poshtme:

Pozitat:

  • Mjeshter te Latimit / 2 vende te lira.
  • Punëtor per Armature / 5 vende te lira.
  • Punëtor fizik / 5 vende të lira .

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 535 - 272 ose te dergojne CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675