INFERMIERE
  • 045 402 195
Skaduar
Klinika - Gentiana Grelorgen
Prishtinë
Infermieri
Përshkrimi

Klinika Gentiana Grelorgen, shpall konkurs per:

POZITA: INFERMIERE

Adresa: Rr.Ferat Dragaj, Prishtine

Kandidatja duhet t'i plotësojë këto kritere:

  • Të ketë të kryer shkollen e mesme apo fakultetin e infermierise!
  • Të ketë licence pune!
  • Të ketë përvoj punë!
  • Të ketë aftesi të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë!
  • Njohuri për shërbime estetike ( përparësi)
  • Njohja e gjuhës angleze (përparësi).

CV të dërgohet në email: [email protected] ,ose ta sjellni fizikisht ne klinikën Gentiana GreLorGen Rr. Ferat Dragaj nr 77, Prishtine, nga ora 11:00-18:30!

Për informacione shtesë kontaktoni në nr. 045 402 195

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675