Roje të TPG-së (10)
  • 045 133 500
Skaduar
Istanbul Ozel Guvenlik
Prishtinë
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Istanbul Ozel Guvenlik, shpall konkurs per:

Roje të TPG-së (10 Pozita).

Lokacioni : Prishtine

Menyra e aplikimit:

Përmes email: [email protected]

Telefon: 045 133 500

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675