Ftesë për trajnim "Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja"
  • /
Skaduar
ymca
Prishtinë
Arsim & Edukim
Përshkrimi

Organizata YMCA MOVEMENT fton të gjithë të rinjtë të nisni një rrugëtim në zgjedhjen e karrieres profesionale duke u bërë pjesë e trajnimit "Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja".

Bashkohuni me ne për një program trajnimi fuqizues të krijuar për t'ju pajisur me aftësitë dhe njohuritë thelbësore për të lehtësuar kalimin në tregun e punës. Pavarësisht nëse synoni praktika, pozicione me kohë të pjesshme ose nisni karrierën tuaj, ky program është porta juaj e suksesit.

Të drejtë aplikimi kanë:

Të rinjtë/reja nga komuna e Pejës;

Linku për aplikim: https://forms.gle/qjaVFp3o9B684wpDA

""Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja - YEEP II, synon që përmes metodologjisë "Next Economy" të ofroj trajnime grupore, menotrim individual, pune praktike, aftësim profesional dhe punësim për të rinjtë në Kosovë.

Projekti YEEP II implementohet në partenritet me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë dhe financohet nga Ministria Federale Gjermane për Bashkpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ) dhe SOS fshatrat e Fëmijëve në mbarë botën, Hermann-Gmeiner Fund Gjermani (HGFD)."

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675