Asistent Magazine
 • /
Skaduar
Delta Group
Prishtinë
Depo
Përshkrimi

DELTA GROUP përbëhet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home , Thermoswiss, Dast dhe Delta.
DELTA GROUP është lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh,duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi / bonuse, sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsis në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Asistent Magazine

(Departamenti i Magazinimit dhe Logjistikes)

Detyrat kryesore dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset për furnizimet që vijnë nëmagazinë, shkarkon produktet duke i vendosur në rafte/paleta tëndara sipas kodeve/llojit të produktit dukeu siguruar përruajtjen e cilësisë së tyre.
 • Asistonpërgjegjësin e magazinës në përgatitjen e porosive përklientët, dhe ngarkon mjetin me mallrat që do t’i dërgohen klienti.
 • Raporton në mënyrëtë menjëhershme te përgjegjësi i magazinës për çdo dëmtim, parregullsi, ose mangësi teknike e cilamund të përbëjë shkak për dëmtimin e cilësisë së produkteve.
 • Sistemonnë mënyrë tëvazhdueshme produktet, dukeu siguruar nëruajtjen e cilësisë së produkteve.
 • Zbaton të gjithadetyrat e tjeratë cilat i ngarkohen përt’u kryer ngapërgjegjësi i magazinës.

AFTËSITË:

Aftësi të shkëlqyera organizative, duke përfshirë aftësitë për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete;
Aftësi të shkëlqyera komunikuese, të zotërojë etikë pune dhe integritet;
Aftësi shumë të mira ndërpersonale;
Ndjenjë përgjegjësie;
Aftësi për të ruajtur qetësinë gjatë situatave me stres të lartë dhe për të ruajtur fokusin mbi objektivat përfundimtare.

KERKESAT:

 • Arsimi i mesem (i larte perben avantazh),
 • Eksperienca te ngjashme ne fushen e shperndarjes, distribucionit ne tregun shqiptar rreth 2 vite,
 • Aftesi shume te mira komunikuese, organizative dhe menaxhuese,
 • Te jete i gatshem te pershtatet, te marre pergjegjesi dhe te jete i besueshem,
 • Mosha: mbi 30 vjeç

  Vendodhja; Prishtine, Kosove

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën : [email protected] , [email protected] 

Telefon: 049 625 006.

Me miresjellje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore, DELTA GROUP.

Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet me konfidencialitet te plote.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675