Agjente marketingu
  • /
0 ditë
Advanced Fue Clinic
Prishtinë
Marketing & PR
Përshkrimi

Advanced Fue Clinic, shpall konkurs per poziten: Agjente Marketingu

Kualifikimet për agjente marketingu janë:

  • Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
  • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në marketing;
  • Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
  • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
  • Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe të projekteve të tjera në Marketing;
  • Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;
  • Shkathtësi kompjuterike dhe ideore kreative për dizajnimin e reklamave.

Konkursi mbetet i hapur prej datës 29.04.2024 - 30.05.2024.

Në titull duhet të ceket pozita e punës për të cilën konkuroni!

CV-në me një foto mund t’a dërgoni në e-mail adresën: Email: [email protected]

Telefon: 045800602.

Për intervistë do të ftohen vetëm kandidatet që përzgjedhen në rrethin e ngushtë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675